Warning: Creating default object from empty value in /customers/3/3/a/lbvr.nl/httpd.www/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/3/a/lbvr.nl/httpd.www/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php:28) in /customers/3/3/a/lbvr.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 533 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/3/a/lbvr.nl/httpd.www/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php:28) in /customers/3/3/a/lbvr.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 541 Ritueelbegeleider van het Jaar - LBvR | Landelijke Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders

Columns Ritueelbegeleider van het Jaar

2019 – Gemma van Baasbank

Jaarlijks houden de leden van de LBvR een verkiezing van de collega die het meest inspireert. Dit jaar was het thema ‘Professionaliteit’. Winnaar van de verkiezing is Gemma van Baasbank.

Gemma van Baasbank is sinds 2012 actief als ritueelbegeleider. Zij genoot haar opleiding bij Het Moment. In 2018 kreeg Gemma landelijke bekendheid, toen zij de herdenking begeleidde van het ongeluk in Oss waarbij kinderen omkwamen op het spoor. In haar film verbeeldt en verwoordt zij haar visie op het vak van ritueelbegeleider in een filmpje.

Lees op deze pagina haar columns over het vak en bekijk haar presentatiefilm.

© Copyright 2020 - Landelijke Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders