LBvR op Uitvaart Vakbeurs 28-29-30 september

Van woensdag 28 t/m 30 september is de VTU Uitvaart Vakbeurs in de Evenementenhal in Gorinchem. Een groot evenement met 25225 exposanten.  Ook de Landelijke Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders is op deze beurs vertegenwoordigd met een stand.

Bezoek ons in stand E127

Op deze beurs komen wij graag samen met de uitvaartprofessional in beweging om de nabestaanden te helpen een persoonlijke en betekenisvolle uitvaart voor hun dierbare te verzorgen. Ons thema dit jaar is.

Samen in beweging

Wij verwelkomen je graag in onze stand om op een beeldende wijze met elkaar in beweging te komen en in gesprek te gaan over de mogelijkheden om nog meer samen te werken.

Vrijdag 30 september, 15:00 uur: Inspiratietheater

Op vrijdag 30 september om 15:00 uur zal de LBvR in het ‘Inspiratietheater’ uitgebreid ingaan op de samenwerking met de uitvaartverzorger. Met de uitnodiging achter op de tandem te springen of het stuur beet te pakken. Welke routes kunnen gezamenlijk afgelegd worden, waar leiden deze naartoe? Welke bagage
bevatten de fietstassen van de ritueelbegeleider en de uitvaartverzorger?
Zeer inspirerend om bij te wonen!

SAMEN IN BEWEGING: Ga jij de uitdaging aan? We ontmoeten je graag! Op de VTU Uitvaart Vakbeurs. Op 28-29-30 september in Gorinchem.