Uitvaartkrachten Academy

Dé erkende academy om verder te groeien in jouw uitvaartvak

Meer weten of contact?

www.uitvaartkrachtenacademy.nl
academy@uitvaartkrachten.nl
06 111 95807

Wil je verder in het uitvaartvak?

Wil jij, net zoals jouw collega’s, blijven leren en ontwikkelen met kennis en vaardigheden? Dat kan bij Uitvaartkrachten Academy. Leer van autoriteiten met jarenlange expertise binnen de uitvaartbranche.

Wil jij je onderscheiden?

Ontdek hoe iedere training jou voorziet van benodigde tools, vaardigheden en inzichten om te groeien en uit te blinken in dit bijzondere vak.

Zo maak je uitvaarten nog mooier!

Verdiep je in nog meer mogelijkheden. Of dit nu is met uitvaartteksten, intervisie, anders voorgaan, spreken voor uitvaarten, alles over wades, uitvaarten vormgeven, uitvaartpresentaties maken en veel meer. Uitvaartkrachten Academy biedt trainingen die jouw dienstverlening verbeteren en uitvaarten mooier maken.

Quotes van deelnemers:

“De juiste keuze”

Alle trainingen zijn top, ze mij hebben veel geleerd en mij bevestigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt voor de overstap naar uitvaartspreker.

 “Zelfvertrouwen”

Ik heb nu veel meer zelfvertrouwen en geloof nu ook alle complimenten die ik krijg na een uitvaart.

“Zo kan je het ook”

De training Uitvaarten Vormgeven was voor mij een eye-opener. Zo kan het dus ook.

“We houden nog steeds contact met elkaar”

Niet alleen veel geleerd van enthousiaste docenten maar ook van de medecursisten, we houden nog steeds contact via een WhatsApp-groep en delen teksten met elkaar.

“De nieuwe aanpak werkt echt”

Spreken kon ik al, maar ik liep vast, ik deed vaak hetzelfde. Door deze opleiding loop ik nu over van inspiratie. De nieuwe aanpak werkt echt.