RememberMe

RememberMe.nl is hét online magazine op het gebied van verlies, uitvaart en rouw. Eind 2015 ging RememberMe.nl van start met als missie om een passend afscheid te bieden, waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken. Onze slogan “Voor een afscheid met een gekleurd randje” typeert ons. Wij brengen kleur aan tijdens de uitvaart, de kleur die bij iemand past. En die kleur en warmte willen we ook overbrengen aan mensen in rouw.

Naast vernieuwing en kleur aanbrengen, willen we de markt ook opschudden. De consument weet vaak niet wat kan en mag, welke producten er zijn, wat normale prijzen zijn en hoe je meer regie krijgt om een afscheid te organiseren dat passend is. Daarnaast blijkt praten over de dood en de uitvaart vaak toch nog een taboe te zijn. Wij willen dit taboe doorbreken en de consument juist zoveel mogelijk informeren en inspireren omtrent rouw, verlies en de uitvaart. Dit doen wij o.a. door middel van blogposts op ons platform, nieuwsbrieven en (onze eigen) uitvaartbeurzen.

Daarnaast verzorgt RememberMe de complete uitvaart in Rotterdam: persoonlijk, warm en op maat. Niks moet, alles mag! Wij werken samen met veel bijzondere bedrijven door heel Nederland en ook daarbuiten. Hierdoor kunnen we bijna alle wensen realiseren op het gebied van uitvaart en rouw.

Neem contact op

www.rememberme.nl