Daphne van den Boogaard

Interactieve masterclass

Maak van je website een magneet

Of families/stellen je nu leren kennen via je story’s op Instagram, Facebook posts, advertentie, blogs of via via: als ze meer willen weten en klikken ze door naar… je website. Je hebt daar zo je best op gedaan, uren de puntjes op de i gezet en de beste foto’s geselecteerd. Het is de weerspiegeling van wie je bent, en wat je te bieden hebt. Maar maakt je website ook verbinding met een mogelijke klant?

Veel websites zijn niet meer dan een online etalage. Maar om te zorgen dat een klant zich echt aangesproken voelt én in actie komt, is meer nodig dan alleen informeren vanuit je eigen perspectief. In deze masterclass leer én zie je hoe je verschillende soorten klanten zo kan aanspreken, dat ze ook in actie komen. Het resultaat? Een aantrekkelijke website met aantrekkingskracht.

Online optimaliseren

Tijdens deze masterclass worden verschillende websites onder de loep genomen. Wil je kans maken op een review van je website? Vink dan deze optie aan als je je opgeeft voor deze masterclass.

Wie is Daphne?

Daphne van den Boogaard is verbindingsbevoegd trouwambtenaar en communicatieadviseur. Ook geeft Daphne (internationale) masterclasses in zowel marketing als ceremonies. Daphne: “Daar waar concept, communicatie en connectie elkaar versterken, creëer je een krachtige beleving in het nu met een innige herinnering voor later.”

Meer info

  • Focus: organisatorische competentie
  • Interactieve masterclass
  • 45 minuten