Katrien Smeyers

Workshop

Puur storytelling

Durf jij de kracht van het gesproken woord te ontstijgen en je verhaal te vertellen zonder ook maar één geschreven tekst te gebruiken? Dan is deze workshop speciaal voor jou!

In deze interactieve sessie, speciaal voor ceremoniesprekers en ritueelbegeleiders, krijg je een introductie tot Puur Storytelling. Je doorbreekt de grenzen van de traditionele vertelkunst. Vergeet de papieren, vergeet de PowerPoint en ontwikkel jouw eigen unieke stijl waarmee je je luisteraars betovert met het levensverhaal.

Een workshop die niet alleen inspireert, maar ook transformeert. Bereid je voor op een ervaring die je spreekvaardigheid naar nieuwe hoogten zal tillen, en je zal laten zien dat de kracht van het gesproken woord geen grenzen kent. Let’s speak from the heart, together!

Deze workshop is een perfecte aanvulling op de lezing van Edward Brackeniers, “Waarom de taal van een ceremonie niet het gesproken woord is”

Wie is Katrien

Meer dan 25 jaar expertise in het vertellen van levensverhalen en het maken van ceremonies. Het vak heeft voor Katrien Smeyers van Rebel Ceremonies nog weinig geheimen. In haar zoektocht naar storytelling leerde ze de kunst van acteurs zoals Ian McKellen en wijlen Luc Philips en Dora van der Groen. Rebel Ceremonies is een thuis voor huwelijken en afscheid in de natuur of in eigen tuin of huiskamer, al dan niet met een Keltisch tintje.

Samen met haar echtgenoot Edward Brackeniers richtte ze Rebel Ceremonies Academy op, waar ze trainingen en mentorship aanbieden aan ceremoniesprekers en ritueelbegeleiders, die behoefte hebben aan verdiepende scholing over ceremonies en meer willen weten over de psychologie achter rituelen en ceremonies door middel van de ritual coach methode™.

Meer info

  • Focus: Communicatieve competentie – boodschap overbrengen
  • Workshop
  • 45 minuten