Joris Linssen

Plenair

TED Talk en dagafsluiting

Schrijver, artiest, presentator. Misschien ken je hem van het KRO-NCRV tv-programma Joris’ Kerstboom, waarbij mensen een foto van bijzonder persoon in de boom hangen en hun ontroerende verhaal mogen vertellen? Of van Hello Goodbye, waar hij op Schiphol met reizigers en thuisblijvers in gesprek gaat over afscheid en hereniging?

Joris is een man met diepe interesse in de mens. Met zijn band Caramba speelde hij muziek op diverse plekken over de wereld. Zijn ervaringen en inspirerende levenslessen legde hij vast in het boek ‘Als je met de stroom meegaat, sta je zelf stil’.

Dagsluiting

Joris zal het programma afsluiten in de plenaire zaal, door de verbinding te zoeken met wat er die dag op het congres is gebeurd. Deelnemers en sprekers worden geïnterviewd op zijn eigenwijze, warme manier vanuit oprechte nieuwsgierigheid.

Deze afsluitende sessie is gebaseerd op de integratieve competentie.

TED talk

Maar dat is niet alles… Behalve de afsluiting van het middagprogramma, zal Joris aan het eind van de ochtend een TED talk houden, gebaseerd op zijn boek. Vanuit zijn persoonlijke ervaringen zal hij de kracht van rituelen met ons delen. Wat was het mooiste ritueel dat hij ooit meemaakte? Waarom raakte hem dat zo? En welke boodschap kunnen wij daaruit meenemen?

Meer info

  • Focus: integratieve competentie
  • Plenair: einde ochtend en einde middag