Ineke Ruiter

Workshop

1 tekening zegt meer dan 1000 woorden

Jouw levensweg in symbolen

Tekenen is een universele taal die iedereen verstaat.  Tekentaal gaat om het intuïtief weergeven van wat er in je onderbewuste leeft. Je hoeft hiervoor niet ‘mooi ‘te kunnen tekenen. Je zult ervaren dat je in een tekening je altijd veel meer bent dan je denkt. In deze verrassende workshop ga je aan de slag met de symbolen van jouw eigen levensweg. Jij bent degene die er betekenis aan geeft. Elke levensfase heeft zijn eigen universele kenmerken. Vanuit deze kennis en ervaring kan ik je helpen om jouw tekening op een diepere laag te duiden. Nieuwsgierig wat ik voor jou kan be-teken-en?

Deze workshop vergroot je symboolgevoeligheid. Misschien inspireert het je wel om een eigen Symbolenbibliotheek te starten? De gemaakte tekening neem je mee naar huis, zodat de herinnering kan doorwerken en dienst doet als hulpbron.

Mijn naam is Ineke Ruiter en ik ben tekentaaldeskundige. Meer dan 25 jaar ben ik werkzaam geweest in diverse functies in de gezondheidszorg. Hierdoor heb ik veel contact gehad met mensen in allerlei situaties en heb ik geleerd dat ik mensen graag op een dieper niveau begeleid.

Meer info

  • Focus: hermeneutische competentie
  • Workshop
  • 45 minuten