Mark en Maris Knol- Chardet

Ervaringsworkshop

De multidimensionale mens;
een ander perspectief op leven en dood.

De mens is veel meer dan enkel het menselijk lichaam. We zijn multidimensionale wezens.

Deze visie roept vaak veel vragen op. Omdat de zuivere antwoorden op deze vragen in ons hart liggen, nemen we je tijdens onze ervaringsworkshop mee de ervaring in.

Na een korte inleiding over dit onderwerp gaan we door middel van een diepgaande begeleide meditatie een reis maken naar ons Hart. Deze reis is voor iedereen een unieke en persoonlijke ervaring.

De boodschap is dat je kunt ervaren dat je een multidimensionaal wezen bent. Dat het leven dus niet ophoudt bij het verlaten van het lichaam, maar dat ons multidimensionale zijn uit een oneindige cyclus van leven bestaat.

Deze bewustwording geeft verdieping en verbreding in de bijdrage die je als ritueelbegeleider (of aanverwante beroepen) uitdraagt.

Al zal je jouw visie hierop niet met iedere klant kunnen delen, het geeft je meer perspectief. Door deze bredere kijk, ontstaat er een compassie voor alles dat is. Deze grotere energetische ruimte die jij jouw klant daardoor aanbiedt, zal voelbaar zijn en ook doorwerken in reeds bestaande en nog nieuw te ontdekken rituelen.

Wie zijn wij?

Mark en Maris, getrouwd en samen runnen we onze praktijk ‘Waarheid van het Hart”. Met veel enthousiasme werken we samen met de spirituele werelden vanuit ons hart in alle eenvoud aan bewustwording en heling.

Voel je van harte welkom om je aan te sluiten bij onze ervaringsworkshop!
Hartegroet,
Mark en Maris

Meer info

  • Focus: existentiële competentie
  • Ervaringsworkshop
  • 45 minuten