Laatstewens.nl

álle bedrijven en dienstverleners
op één plek

Wegwijzer bij afscheid

Laatstewens (gestart in 2010) is uitgegroeid tot de grootste adressengids (“gouden gids”) voor de uitvaartsector in België, Nederland en Spanje. Op laatstewens.nl en laatstewens.be is een overzicht te vinden van 20.000 bedrijven, dienstverleners en locaties voor de uitvaartbranche. De bezoeker kan een selectie maken uit een overzicht van duizenden leveranciers vanuit een van de 140 rubrieken en vervolgens kan er naar wens worden gefilterd op regio. Laatstewens is een toonaangevend portal binnen de uitvaartbranche en heeft al jaren een constante, hoge conversie.

Laatstewens inventariseert àlle bedrijven, dienstverleners, locaties en evenementen op het gebied van overlijden, uitvaart, verwerken en gedenken. De websites omvatten vrijwel alle bedrijven die de bezoeker nodig zou kunnen hebben voor het regelen van een uitvaart. Hierbij kan ook worden gedacht aan bijvoorbeeld dienstverleners welke specifiek gericht zijn op kinderen of huisdieren, maar ook aan bijvoorbeeld ritueelbegeleiders, bijzondere locaties, muzikanten, fotografie, sieraden, sprekers, digitale nalatenschap of uitvaartcatering.

Het bijzondere aan de websites – in tegenstelling tot andere sites – is de volledigheid van letterlijk alle denkbare en beschikbare mensen, producten en diensten voor de uitvaart gerelateerde sector. Op dit moment voorzien de websites in de promotie van circa 15.000 aanbieders in Nederland en 5.000 in België. Alle gegevens worden met regelmaat gecontroleerd en bijgewerkt. Precies om deze reden worden de websites ook door de uitvaartbranche zelf als actueel, uniek en zeer waardevol beoordeeld.

Om volledigheid en onafhankelijkheid van het aanbod te onderstrepen kan iedereen die een product of dienst aanbiedt op het gebied van overlijden, uitvaart of gedenken zich zonder enige beperkende voorwaarden via de website aanmelden voor GRATIS opname. Profielen worden altijd als eerste getoond (in willekeurige volgorde) en dan de rest.

Neem contact op

www.laatstewens.nl