Ilse Brommersma

Team De Fontein

Interactieve lezing

Jouw invloed op complexe familie dynamiek

De invloed van het familiesysteem is vaak groter dan je kan bevroeden. Tijdens kantelmomenten in een mensenleven, zoals huwelijk, scheiding of een overlijden, komt dat extra naar boven.

Als systemisch coach en familieopsteller heeft Ilse diepgaande kennis van de systemische dynamiek binnen families en de verborgen invloeden daarvan, die ze graag met passie deelt tijdens haar workshop. Ze heeft het vermogen om de diepere systemische patronen die zich voordoen bij families, bloot te leggen. Ilse werkt vanuit het gedachtegoed van De Fontein en maakt deel uit van het team rondom Els van Steijn.

Ritueelbegeleiding rondom leven en dood is op zichzelf al een dualiteit en vergt vaak in vele gevallen dat het van belang is om ‘duaal’ te kijken naar wat er speelt, ook in de onderstroom. Op een liefdevolle en eerlijke wijze zal Ilse tijdens haar workshop inzicht geven in de sluimerende invloed van deze dynamieken. Ze zal ons meenemen in haar inzichten en ons laten zien waar de hefbomen zitten om deze systemische patronen te signaleren als ritueelbegeleider.

Meer info

  • Focus: Empathische competentie – luisteren
  • Interactieve lezing
  • 45 minuten
  • Boeken te koop op het congres